UITVAARTSPREKER ONTZORGT

UITVAARTSPREKER ONTZORGT

Hoe doe je dat, een uitvaartceremonie organiseren? De dagen na het overlijden van een dierbare zijn intens. Als uitvaartspreker geef ik samen met u vorm aan de afscheidsceremonie. Een Ellis en CO-productie, op weg naar een herkenbare, persoonlijke uitvaart passend bij u en uw dierbare en zijn of haar wensen, geloofsovertuiging of levensvisie.

 

Het belangrijkste wat ik doe is: ik luister. Ik luister naar uw wensen; de keuze van muziek, foto's, rituelen. Ik luister naar het levensverhaal, het in memoriam en schrijf dit - indien gewenst- voor u. Zo kan ik u helpen, ontzorgen en uiteindelijk spreken.

 

Ik begeleid u tot het laatste moment van afscheid, en indien gewenst ook daarna. In het samen zoeken naar vormen van afscheid die voor u passend zijn. In het samenstellen en leiden van de uitvaartdienst, de vertelling van het levensverhaal, het spreken, het zichtbaar maken van uw dierbare. In dit alles werk ik samen en denk ik mee met de uitvaartondernemer die de logisitiek rondom de uitvaart verzorgt. 

 

Maak kennis van de creatieve en betrokken stijl van werken van Buro Ellis & Co.  Maak kennis met mij onder Ellis.