PROFESSIONALS

foto: Ansje Visser  www.ansvisser.nl
foto: Ansje Visser www.ansvisser.nl

In uw werk met volwassenen met een chronische aandoening en hun naastbetrokkenen kunt u geregeld in aanraking komen met levend verlies en de emoties die hierbij een rol spelen. Soms is dat mooi en soms is dat lastig.

Uw clienten / patienten ervaren levend verlies, een chronische rouw om het verlies van de gezondheid van zichzelf. Ook naastbetrokkenen ervaren verdriet om het verlies van gezondheid van hun partner, ouders, kind. Een ziekte heb je nooit alleen. 

Hoe kunt u daar als professional mee om gaan? Hoe beweeg u om uw client / patient heen ?

 

Buro Ellis en Co biedt daarvoor worskhops en trainingen aan, speciaal voor professionals in de gezondheidszorg en het sociaal domein om antwoord te geven op deze en andere vragen die spelen over deze vorm van rouw. Tijdens de workshops en trainingen geven we een introductie over ‘levend verlies’. We bespreken hoe dit proces eruit ziet en welke theorieën deze vorm van rouw nog inzichtelijker maken. Ik werk hierin samen met diverse experts op het gebied van levend verlies. 
Daarnaast bieden we u handvatten om met uw clienten / patienten om te gaan, die leven met levend verlies. We delen daarin ook ervaringen vanuit onze praktijken. 
Kortom interessante workshops en trainingen, vol kennis, inzichten, ervaringsverhalen en praktische tips.

We bieden deze workshops en trainingen diverse malen per jaar aan, wilt u meer informatie hierover: mail naar info@ellisenco.nl ook over de tarieven.

 

Wij komen ook graag op locatie voor een lezing of interactieve workshop op maat, speciaal voor uw  team of organisatie om gezamenlijk aan de slag te gaan met dit onderwerp. Mocht u daar interesse in hebben, stuur mij dan een mail op info@ellisenco.nl om te kijken naar de mogelijkheden.