VROUWEN MET PIT

Vrouwen met PIT is ontstaan vanuit het verlangen om samen met vrouwen aan de slag te gaan rondom bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei.

 

Vrouwen met PIT richt zich op vrouwen die in de overgang zitten naar een andere levensfase.

Misschien ben je net moeder geworden of juist oma. Wellicht komt het werkende leven langzamerhand in een ander perspectief te staan en nadert het zijn einde.  

In een groep gaan we op onderzoek uit naar jouw vrouwelijke kracht en hoe je je kan verhouden tot je nieuwe levensfase.

 

Concreet houdt dat in dat je de blik op jezelf werpt waardoor nieuwe verbinding ontstaat met jezelf en dat je in contact komt met de krachtige en kwetsbare vrouw die je in wezen bent.

Dit proces is een spannend proces en daarom hanteren we bij Vrouwen met PIT twee belangrijke pijlers: dat je je veilig voelt en dat je plezier ervaart in het proces.

 

Keer op keer ervaren we een de kracht van de groep, het zusterschap met de vrouwen met wie we werken, ondanks dat iedereen verschillend is en in een andere fase van het leven en / of bewustzijnsontwikkeling zit. Dit komt omdat verbondenheid  en liefde onze basis is. Vanuit de liefde leren we om als zusters met elkaar om te gaan en genereren we keer op keer met elkaar  Passie om vanuit deze energie te werken aan je eigen ontwikkelingsproces.

 

Het enige wat je nodig hebt is PIT:

Passie om in jezelf te investeren.  

Inzet om er helemaal voor te gaan.

Trouw aan je zelf en  verantwoordelijkheid nemen voor je leven

 

Wij zien er naar uit om je te ontmoeten.

 

 

Vrouwen met Pit is een samenwerking van Ellis Middelhuis ( Buro Ellis en Co ) en Miriam Huynen (www.miriamhuynen.nl).

 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________