BURO ELLIS&CO

PROFESSIONALS

foto: Ellis Middelhuis
foto: Ellis Middelhuis

In jouw werk met volwassenen met een chronische aandoening en hun naastbetrokkenen kan je geregeld in aanraking komen met levend verlies en de emoties die hierbij een rol spelen. Soms is dat mooi en soms is dat lastig.

Jouw clienten / patienten ervaren levend verlies, een chronische rouw om het verlies van de gezondheid van zichzelf.

Ook naastbetrokkenen ervaren verdriet om het verlies van gezondheid van hun partner, ouders, kind. Een ziekte heb je nooit alleen. 

Hoe kan je daar als professional mee om gaan? Hoe beweeg je om jouw client/patient heen?

 

 

Buro Ellis en Co biedt daarvoor worskhops en trainingen aan, speciaal voor professionals in de gezondheidszorg en het sociaal domein om antwoord te geven op deze en andere vragen die spelen over deze vorm van rouw. Tijdens de workshops en trainingen geef ik een introductie over ‘levend verlies’. We bespreken hoe dit proces eruit ziet en welke theorieën deze vorm van rouw nog inzichtelijker maken. Ik werk hierin samen met diverse experts op het gebied van levend verlies. 
Daarnaast biedet ik u handvatten om met jouw clienten / patienten om te gaan, die leven met levend verlies. We delen daarin ook ervaringen vanuit onze praktijken. 
Kortom interessante workshops en trainingen, vol kennis, inzichten, ervaringsverhalen en praktische tips.

ik biedt deze workshops en trainingen diverse malen per jaar aan, wilt u meer informatie hierover: 

mail naar info@ellisenco.nl ook over de tarieven.

 

 


 

Ik kom ook graag op locatie voor een lezing of interactieve workshop op maat, speciaal voor jouw team of organisatie om gezamenlijk aan de slag te gaan met dit onderwerp. Mocht je daar interesse in hebben, stuur mij dan een

mail op info@ellisenco.nl om te kijken naar de mogelijkheden.