IEDER MENS HEEFT EEN VERHAAL

foto: Ansje Visser
foto: Ansje Visser

Bij Buro Ellis & Co komt jouw levensverhaal tot leven door de kracht van woorden op papier. Iedereen heeft een uniek verhaal te vertellen en ik ben er om te helpen bij het vastleggen en vereeuwigen van jouw verhaal, zodat het kan worden doorgegeven aan jouw geliefden en toekomstige generaties.

 

Waarom jouw levensverhaal laten schrijven?

Jouw levensverhaal is een kostbaar bezit- het vertelt niet alleen wie jij bent, maar ook waar je vandaan komt, wat je hebt meegemaakt en wat je hebt ervaren in het leven. Het vastleggen van jouw levensverhaal is een geschenk voor jouwzelf en voor jouw dierbaren. Het stelt je in staat om jouw ervaringen, inzichten en emoties te delen op een manier die alleen woorden kunnen bereiken.

 

Mijn aanpak

Ik geloof in echtheid en diepgang. Ik ben een ervaren schrijver en werk nauw met jou samen om de essentie van jouw verhaal te vangen. Ik luister naar jouw herinneringen, terugblikken en persoonlijke anekdotes en ik breng ze tot leven op papier met woorden die bij jou passen.

 

Wat ik bied

* Persoonlijke interview: Ik zit met jou samen voor een persoonlijk interview waarbij we dieper ingaan op verschillende aspecten van jouw leven en persoonlijkheid

* Professionele schrijver: Ik ben een ervaren schrijver en zet jouw verhaal om in een stijl die bij jou past

* Maatwerk: Elk verhaal is uniek, daarom bied ik maatwerk die aansluiten bij jouw behoeften en wensen

* Uitgaven: ik begeleid jou door het hele proces, van het schrijven en bewerken tot het ontwerpen en samenstellen van jouw levensverhaal en printen / drukken indien gewenst. Ik werk samen met vormgevers en fotografen en zonodig kan het verhaal vormgegeven worden door de toevoeging van foto's en / of tekeningen. Je kan jouw verhaal ook als pdf ontvangen en zelf jouw verhaal laten afdrukken.

 

JOUW VERHAAL BEGINT HIER.

 

Neem contact op met mij voor een prijsopgaaf en om te beginnen met het schrijven van jouw verhaal.

 

Vang de essentie van jouw leven in de tijdloze schoonheid van woorden.