WORKSHOPS EN TRAININGEN

foto: Ansje Visser
foto: Ansje Visser

In jouw werk met volwassenen met een diversiteit aan aandoening en hun naastbetrokkenen kan je geregeld in aanraking komen met verlies en de emoties die hierbij een rol spelen. Soms is dat mooi en soms is dat lastig.

Jouw clienten / patienten ervaren verlies, een vorm van chronische rouw.

Ook naastbetrokkenen ervaren verdriet om het verlies van gezondheid van hun partner, ouders, kind. Een ziekte heb je nooit alleen. Hoe kan je daar als professional mee om gaan? Hoe beweeg je om jouw client / patient heen?

 

Buro Ellis & Co biedt daarvoor worskhops en trainingen aan, speciaal voor professionals in de gezondheidszorg en het sociaal domein om antwoord te geven op deze en andere vragen die spelen over rouw. Tijdens de workshops en trainingen geef ik een introductie over verlies.  We bespreken hoe dit proces eruit ziet en welke theorieën rouw nog inzichtelijker maken. Ik werk hierin samen met diverse experts op het gebied van rouw,- en verlies.
Daarnaast bied ik u handvatten om met jouw clienten / patienten om te gaan, die leven met verlies. We delen daarin ook ervaringen vanuit onze praktijken. 


Kortom interessante workshops en trainingen, vol kennis, inzichten, ervaringsverhalen en praktische tips.

ik bied deze workshops en trainingen diverse malen per jaar aan, wilt u meer informatie hierover: 

mail naar info@ellisenco.nl ook over de tarieven.

 

Op locatie

Ik kom ook graag op locatie voor een lezing of interactieve workshop op maat, speciaal voor jouw team of organisatie om gezamenlijk aan de slag te gaan met dit onderwerp. Mocht je daar interesse in hebben, stuur dan een

mail naar info@ellisenco.nl om te kijken naar de mogelijkheden.