BURO ELLIS&CO

WIE IS ELLIS

Ellis Middelhuis
Ellis Middelhuis

Buro Ellis & Co is een initiatief van Ellis Middelhuis. 

 

 

Uit eigen ervaring weet ik wat het betekent om verlies te hebben in het leven. Door een ongeluk is mijn leven veranderd. Wat vandaag vanzelfsprekend was, is morgen ineens anders. Deze ervaring heeft mij er toe gebracht om anderen bij hun verwerkingsproces te ondersteunen. Dit kan verlies in vele opzichten zijn: door ziekte, ongeval maar ook bijvoorbeeld een dierbare die getroffen wordt door dementie.

Co staat voor Coöperatief. Graag denk ik met u mee, werk ik samen met u en indien nodig met verwijzers en organisaties. Ik beschik over een groot netwerk van samenwerkings,- en verwijzingspartners.

 

 

De afgelopen 30 jaar werkte ik in verschillende banen als projectleider, docent en coach binnen welzijn en gezondheidszorg. 

Op dit moment ben ik werkzaam als manager van een centrum voor mantelzorgondersteuning.          

Ik ben naast manager, gecertificeerd coach en docent. Ik volg geregeld bijscholingen op het gebied van coaching, rouw,- en verlies.

Ik volg op dit moment een opleiding tot fotograaf en ik heb diverse schrijfcursussen gevolgd.

 

De levensverhalen die op de website te lezen zijn, zijn gebundeld in een boek "MENSEN MET LEF, verhalen over levend verlies en veerkracht" met een voorwoord van Manu Keirse. Het boek is uitgegeven bij uitgeverij Garant.

 

 

 


 

Over mijzelf:

 

Ik ben moeder van 2 volwassen dochters en oma van Milou. Ik ga graag op pad met mijn fototoestel om mij te laten verrassen door situaties op straat. Daarnaast portreteer ik mensen bij voorkeur in zwart/wit. Voorbeelden van mijn foto's zijn te zien op deze website. Naast fotograferen, bezoek ik veelvuldig musea, houd ik van films en theater en ik ben dol op gezelligheid. Ik omring mij dan ook graag met vrienden en familie.