WIE IS ELLIS

Ellis Middelhuis
Ellis Middelhuis

Buro Ellis & Co is een initiatief van Ellis Middelhuis. Opgezet vanuit mijn eigen ervaringen met rouw en verlies en vertrouwenswerk.

 

 

Uit eigen ervaring weet ik wat het betekent om verlies te hebben in het leven. Door een ongeluk is mijn leven veranderd. Wat vandaag vanzelfsprekend was, is morgen ineens anders. Deze ervaring heeft mij er toe gebracht om anderen bij hun verwerkingsproces te ondersteunen. Dit kan verlies in vele opzichten zijn: door ziekte, ongeval maar ook bijvoorbeeld een dierbare die getroffen wordt door dementie.

Co staat voor Coöperatief. Graag denk ik met u mee, werk ik samen met u en indien nodig met verwijzers en organisaties.

 

De afgelopen 30 jaar werkte ik in verschillende banen als projectleider, docent en coach binnen welzijn en gezondheidszorg. 

Op dit moment ben ik werkzaam als mantelzorgconsulente. Ik heb een aantal projecten rondom mantelzorgondersteuning aan ouderen en ouderen met dementie opgezet. Regelmatig was ik gastspreker bij mantelzorglunchrooms en alzheimercafés.

Daarnaast ben ik gecertifceerd vertrouwenspersoon en ben ik werkzaam als intern vertrouwenspersoon bij een grote zorginstelling.

 

Ik ben naast projectleider, maatschappelijk werker, gecertificeerd coach en docent. Ik volg bijscholingen op het gebied van coaching, rouw,- en verlies en vertrouwenswerk.

Ik beschik over een groot netwerk van samenwerkings,- en verwijzingspartners.

 

Over mijzelf:

Ik ben moeder van 2 volwassen dochters. Samen met mijn vriend ga ik geregeld op pad en kan je ons vinden in bijvoorbeeld musea. Een dagje museum afsluiten met een hapje eten, is voor mij het ultieme gevoel van ontspanning.

Ik houd van zingen, ik ga graag naar de film en theater en ik lees regelmatig  literatuur .