rouw,-en verliesbegeleiding

Er wordt vaak gesproken over rouwverwerking. Ik geloof erin dat je het verlies van een dierbare niet hoeft te verwerken, maar dat je het juist een onderdeel mag laten zijn van wie je bent. Dat je jouw verlies inweeft in je leven. Tijdens mijn opleiding voor rouwcoach en verliesbegeleider heb ik mij gespecialiseerd om met volwassenen in gesprek te gaan over verlies op diverse levensgebieden en na de dood.

 

WANNEER BEN JE IN ROUW?

Rouw is een emotionele reactie als gevolg van verlies. Dit is doorgaans van een dierbare, maar het kan ook ontstaan bij een ziekte, een aandoening, na een scheiding, of een kinderwens die nooit vervuld zal worden. Als je in rouw bent, word je je beuwst van het feit dat iets onomkeerbaar is. Je leven veranderd en dat moet je onder ogen zien.

 

ROUWCOACHING EN VERLIESBEGELEIDING

Omdat iedere situatie en iedere beleving anders is, wordt een coaching traject altijd op maat aangeboden. Eerst wil ik graag weten wat er is gebeurd, vervolgens gaan we kijken hoe we invulling kunnen geven aan jouw leven. Daarna gaan we ons focussen op de toekomst.

 

Tijdens mijn begeleidingsgesprekken kijken we samen hoe we jouw verlies een plek kunnen geven in jouw leven. 

Wil je antwoord op bepaalde levensvragen? Of inspiratie voor zingeving aan je leven na jouw verlies? Geen enkel verlies is hetzelfde, elk coachings traject is daarom uniek en op maat.

In de volgende stap focussen we op de toekomst. Hoe wil je verder en hoe kun je verder?

 

In de rouwbegeleiding sessies maak ik gebruik van diverse bewezen effectieve methodes die hoofd, hart en lijf weer in verbinding brengen en zet ik mijn persoonlijke ervaring in. De werkwijzen die ik inzet zijn onder andere: integratieve vorming, kunstzinnige coaching, oplossingsgerichte coaching, voice dialoque, schrijven.

 

Tarieven en Werkwijze

voor informatie omtrent tarieven en werkwijze zie lees verder