BURO ELLIS&CO

JOUW VERHAAL IN BEELD

Foto: Ellis Middelhuis
Foto: Ellis Middelhuis

Je levensverhaal schrijven kan helpen om te berusten in wie je was en wie je bent. Om balans te vinden en grip te krijgen op jouw leven met levend verlies.  Wellicht heb je een ingrijpende gebeurtenis meegemaakt, een ziekte gekregen, een echtscheiding doorstaan, ben je ontslagen, gebeurtenissen die je leven veranderd hebben en jij je opnieuw moet verhouden tot jezelf en jouw leven.  Middels het laten opschrijven van jouw levensverhaal kan je wederom grip krijgen op je leven, een stap maken in het verwerken van de gebeurtenissen en een stap te maken op weg naar jouw nieuwe ik. Samen praten over de gebeurtenissen in je leven, hoe je leven was, hoe je leven geworden is, wat jou inspireert.

Het delen van je levensverhaal is een bijzondere en ook emotionele ervaring. Zowel voor de jou als voor degene die luistert of leest. Een zee van woorden om door te geven aan de mensen van wie je houdt. Of aan jezelf. Letterlijk en figuurlijk even “op verhaal” komen.

Ik wil je daar graag bij helpen. Om het verhaal van je leven vorm te geven. Voor jezelf, je partner, kinderen kleinkinderen, vrienden.

 

Ik ben coach voor mensen die geconfronteerd worden met levend verlies , maar ook schrijver van levensverhalen en fotograaf. Onlangs is er een boek van mijn hand  uitgekomen  “ Mensen met Lef”.  Een boek waarin ik verhalen van mensen heb opgetekend die geconfronteerd zijn met een chronische aandoening in hun leven. Veel van de vertellers wisten niet dat zij aan het rouwen zijn. Van alle mensen die ik geïnterviewd heb, heb ik terug gekregen dat het vertellen van hun verhaal en het later lezen een belangrijke stap is geweest in een bewustwordings,- en acceptatieproces. Bewustwording dat rouwen erbij hoort en steeds in een andere vorm weer terug komt.